Care sa fie oare lucrurile alea frumoase din Handbalul lui Din? Intrebari, multe intrebari... Dar avem (si) multe abateri foarte grave, incalcari ale regulamentelor!

Hey hai mai astia-ai mei si buni si rai, toti, laolalata si frati si cumnati, chiar si sogori, cum v-am mai spus, ascultati si luati aminte, de fapt cititi si va cruciti, ce prostii poate sa ne spuna conservarul sef din fruntea ferehasului.

          Dupa ce madam Mania ne-a dat Suie tuturor, ca nu a vrut sa dea niciun fel de explicatii, apare sustinatorul ei, din greseala, cel care a adus-o de la baschet 3 x 3, cel care si-a asumat-o, deoarece face parte din La Famiglia si da un interviú, in ziarul de casa, Prost Sport, e drept nu aluia caruia i se nazare, ci altuia, in care incearca sa se scoata si s-o si scoata pe madam Puie. Noi ar trebui sa ne intrebam si sa-l intrebam si pe conservar ce inteleg copiii aflati la inceputul carierei de handbalisti, cand aud ca Mona, nu duce galeata la gunoi, ci da PUiE? Ce inteleg ei cand afla cu ce se ocupa persoane din ferehasul lui din greseala, nu numai in timpul liber, ci si in orele de program. Pai asa ceva merita aparat? Noi credem ca asa ceva trebuie epurat... Asa ceva, este pleava societatii si nu avem nevoie de ea in handbal! Nici la Pantelimon (se aude Viitorul Pantelimon?) si nici in ferehas... Lumea mai povesteste sau doar vorbeste ca pe langa faptul ca este asa de spurcata este si rea. Si Alinus invartecus se ia dupa ea, ca doar in familia lor gaina canta. Iar cocosul e curei. Si aici vorbesc si de restructurarea realizata de Alinus la Pantelimon. Cu Baba data afara si trimisa la Fundulea, cu David trimisa la selectie, cu Valcu adusa la J3 si Alin cu Mona (nu spirtul medicinal ci nevasta-sa) la J2 si J1. Si din cate am auzit, Mona ar fi si la J4. Si nu mai vreau sa mentionez ca surorile David au pus bazele handbalului la ACSO Pantelimon! Si a venit Sania care le-a dat la o parte ca pe niste cepe degerate...

          Daca tot vorbim de ceea ce fac persoane din ferehasul conservelor sa va mai spun una buna... Eu stiu cine sunt personajele si mi s-a promis chiar o copie a inregistrarii, dar, pentru moment nu voi da nume, insa va spun ca doi, un el si o ea, angajati in ferehasul conservelor sau borcanelor, cum vreti voi sa-i spuneti, nu au rezistat atractiei fizice si, intr-o camera de la sala Lucian Grigorescu, dupa unii, Floreasca, dupa altii, au fost foarte apropiati, inchisi fiind cu cheia acolo, vreo 15-20 de minute. Si ce va spun eu stiu mai multi, dar nu au curajul, sau nu vor s-o spuna. Ca vezi doamne, amandoi sunt casatoriti, sa nu credeti ca unul cu altul si i-a apucat dorinta de a experimenta, amandoi au copii si de ce sa le facem un rau, ambelor familii cand amandoi numai s-au simtit si ei bine vreo 10 minute sau cat o fi putut el... 

          Pentru cele scrise pe afis, citate din Parazitii sau scrise din dorinta proprie, Mona a fost promovata la rangul de vedeta, la Antena 3 CNN, de catre Mircea Badea la “In gura presei”. Aveti mai jos link-ul pentru emisiunea din data de joi, 23.03.2023:

https://www.youtube.com/watch?v=BLUqkhTuCZQ 

Daca tot am incheiat paranteza sa revenim la interviul dat (de) din greseala prietenilor de la Pro(s)t Sport. El ne roaga pe toti sa vedem si partile bune ale handbalului. Partile bune de cand? De cand era Nea Lucica Grigorescu secretar general? De cand jucau handbal Birtalan, Gatu, Hnat, Marinescu, Nodea, Otelea, Penu si ceilalti care au adus glorie Romaniei si handbalului romanesc? Onoare si cinste lor iar Dumnezeu sa-i aiba in paza pe cei care ne-au parasit!

Acum avem parti bune? Realizate in mandatul lui? Sa ni le spuna conservarul si noua. Sa ne dea si noua un exemplu de ceva pozitiv ce s-a intamplat de cand a venit el la putere!

          Sa ne spuna si noua de ce intre vicele Dinu si Mazilu, l-a ales pe Mazilu?

Sa ne spuna si noua care sunt criteriile de cunostinte, experienta si performanta pentru care l-a numit pe Maimutovschi ca secreTAUR general la ferehasul sau?

Sa ne spuna si noua cum de a avut curajul si inconstienta, sau poate prostia, sa-l propuna pe Maimutovschi secretaur general, pe scaunul regretatului Lucian Grigorescu, pe care si IHF il onoreaza si comemoreaza si acum?...

Sa ne spuna si noua de ce a promis in campania electorala ca va plati arbitrajele la juniori si nu s-a tinut de promisiune?...

          Sa ne spuna si noua de ce a promis in campania electorala ca va plati arbitrajele la juniori si nu numai ca nu s-a tinut de promisiune dar a si marit baremurile la juniori, impovarand echipele?...

Sa ne spuna si noua de ce nu a organizat niciun concurs pentru ocuparea posturilor libere din ferehas?...

Sa ne spuna si noua de ce si-a angajat numai “prieteni” in ferehasul pe care l-a luat pe persoana fizica? 

Sa ne spuna si noua cine trebuia sa supervizeze regulamentele si de ce regulamentele sunt asa de prost facute incat se contrazic iar unele din ele au fost modificate dupa propriul plac pentru a avantaja o anumita echipa?

Sa ne spuna si noua la initiativa cui au fost modificate unele regulamente in timpul campionatului?

Sa ne spuna si noua pentru cine au fost modificate regulamentele in timpul campionatului?

Sa ne spuna si noua de ce a transformat Comisia tehnica intr-o comisie de secretariat a vointei sale?

Sa ne spuna si noua de ce nu tine cont de Comisia tehnica si numeste antrenorii dupa bunul plac?

Sa ne spuna si noua care sunt criteriile dupa care sunt numiti antrenorii echipelor nationale, la toate categoriile?

Sa ne spuna si noua ce calitati ii recomanda pe Ghesoiu si Tita, ca arbitri de liga?

Sa ne spuna si noua de ce Mona (Sania), pentru comportamentul ei si pentru afisul scris nu poate fi data afara si trebuie mentinuta pe pozitie si fonctie?

Sa ne spuna si noua de ce permite ca arbitrii retinuti pentru memorii dupa meciurile de liga, sa arbitreze, la alte categorii decat la liga?

Sa ne spuna si noua de ce-i permite lui Minolta sa-si bata joc de arbitrii tineri?

SA NE SPUNA SI NOUA DE CE MAMA DRACULUI NU SI-A DAT INCA DEMISIA DIN FUNCTIE DUPA TOATE DOVEZILE CA E INCOMPETENT PENTRU FUNCTIA PE CARE O OCUPA?

Mai vreti? Mai avem, stati linistiti... Ce am intrebat mai sus este numai o selectie dintre toate intrebarile la care lumea handbalului ar vrea un raspuns clar si raspicat! Primesc la casuta electronica, cateva sute de e-mailuri cu intrebari... Si DA, avem intrebari multe, ca lumea e curioasa si mi le spune, si-mi cere mie, raspunsuri, iar eu le pot scrie aici, ca nu stiu ce sa raspund la toate aceste intrebari... Ca nu ma obliga nimeni sa-mi divulg sursele si nici ei, hahalerele astea, de kakat, nu pot pune pumnul in gura presei. Dar ce sa facem, asta ati ales, asta aveti! E drept ca si eu, ca si multi altii, care am vrut sa scapam de Dedulescu, asta am sustinut, dar nu mi-am inchipuit nicio clipa ca din conserva (se) va transforma ferehasul intr-o Asocialtie Familiala care-si va bate joc de istorie si traditie, de trecut, prezent si viitor, numai pentru a-si insusi el salariul si cardul la liber de 100 de milioane pe luna, fara explicatii, al lui Deduleanu, pentru a-si pune el protejatii in functii de conducere si pentru a bloca accesul tuturor la dreptate. Nu mi-am inchipuit niciodata ca din greseala poate conduce ferehasul si deci si handbalul romanesc mai rau de cat l-a condus Dedulescu!

Avem multe intrebari, atat de multe incat borcanarul si gasca lui nu pot sa raspunda nici daca ar vrea!

Dar ei nici un vor pentru ca au luat ferehasul pe persoana fizica sau pe asociatie familiala si nu-i intereseaza sa faca niciun raport si nici sa dea vreo explicatie. Nici Basescu nu a prostit poporul roman si votantii cum i-ai prostit tu, mai conservarule! Si acum, iti razi in barba iar Maimutovschi iti tine isonul...

Daca vreti sa stiti, va mai dau una. Secretaurul general nu poate sa traiasca fara secretara si si-a adus-o pe una Corina, sa-i faca cafea si ordine in hartii ca el nu stie si nici nu a dovedit ca poate. Sau poate vrea sa se incuie si el cu Corina intr-o camera la sala cum a facut celalalt taur comunal?

Daca tot am vorbit despre unii si despre altii, hai sa vedem daca ne spune din greseala un lucru bun pe care l-a facut de cand e presedinte? Cu ce te lauzi mai borcan?

Ca ai marit baremurile arbitrilor si observatorilor? Ca i-ai umplut de delegari si deci si de bani pe cei care te-au sustinut in campania electorala? Ca-ti bati joc de cei care nu au avut voturi sa te voteze sau de cei care nu te-au votat? Ca l-ai numit pe Maimutovschi in functie si-l mentii chiar daca incalca si schimba regulamentele dupa bunul sau plac? De ce? Pai iti spun eu de ce! Pentru ca fii-tu joaca in echipa patronata de Maimutovschi. Si sunteti tovarasi de prostii si cacanarii, amandoi. Pentru ca tu esti complice la prostiile lui Maimutovschi!

Pentru ca tot vorbeai de lucrurile bune facute de tine in handbal, ia uite cum tocmai, acum, la convocaea CA-ului, din greseala, Maimutovschi a comis-o iar.

Se pare ca totul este o placere a lui. Sa incalce sau sa-si bata joc de regulamente. Astfel Secretarul general Viorel Mazilu a convocat ședința Consiliului de Administrație din 28 martie printr-un e-mail transmis pe 20 martie, la care a atașat rapoartele comisiilor pe care le are in subordine. Așadar, cu cel puțin 6 zile întârziere! Si cu Raportul de activitate al Consiliului de Administrație, adică exact documentul care trebuie supus aprobării Adunării Generale care va fi convocată pe 28 aprilie, si pe care trebuia chiar el sa-l intocmeasca, lipsa! Poate nu stie sa scrie. Poate nu stie ce trebuie sa scrie! Bai RFG (adika Rahova, Ferentari, Ghencea), bai Franfurte, stii sa scrii? Asa e cand in loc sa inveti ai stat la margine de ulita, de Ferentari sau de Rahova si ai baut cerneala... Nu stii! Si e rusine mare bre! Pentru ca ia cititi voi aicea ce scrie in Regulamentul de organizare și funcționare a Consiliului de Administrație al FRH: ”În ceea ce privește Rapoartele periodice ale Comisiilor F.R.H., ale tehnicienilor loturilor naționale sau olimpice sau a oricărui departament al F.R.H. urmează a fi prezentat C.A., acesta va fi înregistrat la secretariatul F.R.H. și transmise de responsabilul numit de Secretarul General tuturor membrilor C.A. cu cel puțin 14 zile înainte de ședință.” 

Deci abateri peste abateri de la regulament(e) iar membrii CA-ului sunt niste servitori ai greselii si-i permit lui din greseala si lui Maimutovschi sa faca ce vrea si cum vrea. Pun pariu ca nimeni din CA nu va avea curajul sa-l traga la raspundere nici pe din greseala si nici pe Maimutovschi. Hai acum sa va vedem, mai membrilor CA, care aveti coloana vertebrala si care sunteti aplecati in fata spre popoul conducatorilor: Sorin DINU, Gabriel ARMANU, Mihail BOCAN, Răzvan CABA, Alin CÎRLIGEANU, Adrian COSMAN, Liana COSTEA, Petru GHERVAN, Marian JOIȚA, Marius MAROCICO, Ion MIHĂILĂ, Cristian POTORĂ, Flaviu SÂSÂEAC, Rudi STĂNESCU.

Pe Constantin DIN l-am scos din grup. Cei ramasi, aveti vreo opinie? Cei ramasi aveti cumva vreo idee? Stie cineva ce ar trebui sa facem pentru redresarea handbalului romanesc? Ca la baieti suntem in Groapa Marianelor iar la fete ne scufundam cu o mare piatra de gat... La juniori inca n-am reusit sa numaram toate golurile pe care ni le-a dat Ungaria si trebuie sa ne gandim ca, maine, poimaine, va juca cu noi cu o nationala mai mica cu 1-2 ani ca varsta, ca asta ne este valoarea. La junioare ne-a batut, tot Ungaria, e drept ca nu la asa diferenta, dar tot infrangere e...

Din greseala am auzit ca pe ordinea de zi a Adunarii generale nu va figura niciun punct cu alegerea unui membru in CA pe locul lasat liber de Mazilovschi. Ca nu vor conducatorii, nici greseala si nici Maimutovschi. Sa va fie rusine! Nu sunteti cu nimic mai breji ca garaGatu si Deduleanu... 

Ai fost ales, calare pe un cal alb, numit Speranta, si te-ai mocirlit dupa numai cateva luni. SA-TI FIE RUSINE! Huidu hu i-ati valiza si te du!... Cu tot cu Maimutovschi, Sania, Vasile si alte lepruzde si leprizde aduse de tine, pentru a-ti asigura linistea, in Ferehas Asociatie Familiala...

Puneti pariu ca nu vom primi niciun raspuns la intrebari? Puneti pariu ca Mona va fi albita si va fi mai curata si mai uscata? Puneti pariu ca nu vom vedea niciodata demisia?

Tot saptamana trecuta am avut imperecherea semifinalelor la F4 al Cupei Romaniei Feminin. Nu-i spun numele ca sa nu-i fac reclama, producatorului de conserve, partener de afaceri cu din greseala.

Si ce sa vezi, exact cum v-am spus eu acum vreo 2-3 articole. Braila cu manuzda ei a ales sa joace in semifinale cu CSM Bucuresti. Deci in lupta interna din PSD, Moldovan de al Bistrita a fost mai tare decat Tudose de la Braila. Sa nu uitam ce v-am spus in Nucleara e aici! Ca sa n-avem vorbe... v-am spus despre bataliile din Cupa. Cine nu ma crede sa verifice.

Mai trist ca niciodata... va spun ca am incalecat pe-o sa si v-am spus povestea, uite-asa, nuantata, romantata si pamfletata, sa nu apara vreun prostalan cu ganduri de trebunal... Ca daca va tot spune moshu ca ,,Ochii care nu se vad, din Germanica chiar va vad!’’ nu-l credeti... Doar stati cu ochii pe www.sportmacsimsiemotie.ro pentru ca vorba unui mare clasic in viata ,,Nici nu stiti cat pierdeti!’’...


Dan-Aliosa Ulici

ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului sportmacsimsiemotie.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

3 comentarii
  • Vlad Sporea

    Iar a dat Aliosa sah-mat federației! Esti meserie domnule!

  • Grigore

    Boss, le zici bine! Dar de noii dvs prieteni, pirvu/potirniche, nimic? De cazan/suliman nimic? De ifrim/ilisei nimic? Astia sunt vedetele la zi! Sau erati in service la verificat stopul pe frana la Porche cand potirnichii lucrau din greu la focsani-suceava? Draghici cu dragut au fost copii de mingi pe langa nenorocirea de au facut-o potirnichii la focsani! Jaf armat la adresa arbitrajului si sportului! Ar trebui scosi din arbitraj, Boss! Stii ca sunt recidivisti? (Barajul unde au tras cat au putut pt Suceava in meciul cu Bacau). Dar de cazani, nimic? Ati vazut oribila prestatie de la buzau-csm? Da, csm bucuresti. Vechea lor iubire. Si eterna. Nu ati vazut nici buzau-csm? Cum? Schimbati cauciucurile de iarna la Porsche? Aha, inteleg. Dar pe ifrim/ilisei si superba lor prestatie de la constanta-turda? Nici asta nu ati vazut-o? Nu l-ati vazut pe pepenarul de la Neamt ala cum s-a dus glont la Dobre la final sa caute sprijin. Dobre i-a dat cu Mona lui Sania la gurita. A fugit apoi la Moldoveanu. Ala era scorer sau cronometror! Si uite asa pepenarii aia de la Neamt au decis rezultatul dand impresia ca Moldoveanu cronometrorul ar fi confirmat ce au decis ei!!! Zau bai??!! Cronometrorul?! Dar ala cu 10 kile de gel in par, buricul buricilor, buricea care sare iar la bataie???? Ce ii trebuie frh-ului sa suspende pe minim 1 an asa asemenea giboni care din senin direct la bataie?! Trebuia sa il lase pe Iliescu ( din Manea/Iliescu) sa il cocoseze putin pe buricea data trecuta cand a sarit la bataie!

  • Preotescu Niculina

    Dl Dan Aiiosa Ulici, eu sunt baba din Pantelimon.
    Eu baba din Pantelimon, m,am născut și am crescut în această comună. Am fost prima jucătoare de handbal din această comună convocată în echipă Națională a României în 1972 de dl prof Bebe Zugrăvească . Am jucat în echipa Națională a României 10 ani adică 136 de meciuri și am înscris 256 de goluri. In acea perioada am participat la trei CM și la Jocurile Olimpice din 1976. Sunt Campioana a României de trei ori cu Universitatea din Timișoara. Am jucat și la Universitatea București alături de cele mai bune jucătoare din acele timpuri (Simona Arghir, Doina Furcoi , Ionescu Elisabeta, Vivi Sramcho). La Timișoara am jucat 4 ani alaturi de Doina Cojocaru, Ibadula, Cristi Popovici, Terezia Popa ,Lidia Stan) . Am jucat alaturi de ele în echipă Națională a României (Sosca, Pițigoi, Miklos, Viorica Ionică și multe altele. (Torok, Țârcă, Cosma) . Am fost Căpitanul echipei Naționale a României și sunt Maistru al Sportului medaliată de doi Președinți ai României.
    Eu baba din Pantelimon am crescut în handbal lîngă cei mai buni antrenori ai acestei țări. Constantin Popescu Pilica, Lache Constantin, Bartha, Pompi, Drăgănescu, chiar și Nedef, Margulescu și bineînțeles cu dl Lucian Grigorescu la cîrmă FRH.
    Numele meu a fost Iordache Niculina, apoi Sasu Niculina apoi Preotescu Niculina și în prezent.
    Eu am iubit și iubesc acest sport. Vă scriu că să știți și dv că nu m,a trimis nimeni la Fundulea, m,am dus la solicitarea dl Director al Liceului.
    Sania și cu dn. Suie ( așa cum spuneți dv ) nu au legătură cu această mutare a mea. Legătura este politică, adică așa cum este acum in FRH pe cumetrii și prietenii așa este și la Pantelimon.
    Ei au venit , adică întâi Alin printr,o consilieră iar dn Suie nu știu pentru că nu mai eram in Club.
    Dn Valcu prin viceprimar, iar surorile David (de care spuneți dv , că au pus bazele handbalului in Pantelimon au venit prin aceeasi consilieră locală că și Sania) . Apropo de surori vad că le plângeți in fiecare articol , f bine dar să știi că selecția este cea mai importantă în toate sporturile, chiar dacă munca celui care este la inițiere/învățare nu se vede. Ea se face continu și dacă iubești copii depui suflet și dragoste in ceea ce faci ai și rezultate. Eu am fost la Pantelimon la grupele de inițiere/învățare și nu mi,a căzut rangul pentru că iubesc copii și acest sport, pe care l,am practicat de la 11ani până la 39ani, numai în Divizia A(așa cum se numea atunci) . Ele( surorile) cât și Sania acum au toți copii formați de mine. Nu este rău să mai cazi câteodată să vezi cum este...
    In final eu baba din Pantelimon încă pot sa învăț copii din tainele handbalului, să îi fac să iubească acest sport și să vină cu plăcere la sală. Eu mă simt foarte bine la Fundulea, am colegi excepționali și chiar nu îmi doresc să mai am legătură cu , Clubul din Pantelimon.
    PS. Nu merg încă în baston, am inima foarte bună și pot lucra așa cum preconizează guvernanții noștri și la 70 de ani. Am încă parul negru și nu mă vopsesc.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentarii Facebook