Ploaie de goluri si schimbare de lider in Bezirksliga feminina Bodensee!

A fost o etapa foarte interesanta cea cu numarul 7 din Bezirksliga Bodensee... Trei echipe s-au impus cu acelasi scor, in deplasare (1-5), o remiza (3-3) si-un meci amanat... Pe toate cele 4 stadioane unde-au fost programate jocuri, s-au marcat cate 6 goluri... Toate echipele au marcat! Dar iata ce s-a intamplat in weekendul care a trecut:

Vineri 27 octombrie
SG Unterzeil-R. / TSV Aitrach / SV Tannheim II - TSV Schlachters 1-5

Au marcat: Rike Natterer (min.12) respectiv Sarah Brög (min.10), Tomma Remmers (min38 si min.44), Annika Stohr (min.41) si Leah Marie Rempen (min.79)

Duminica 29 octombrie

SV Kressbronn - SV Achberg 3-3

Au marcat: Lea Zimmermann (min.3), Svenja Sauter (autogol min.53) si Verena Krug (min.76) respectiv Leonie Krug (min.20 si min.78) si Larisa Feiner (min.54)

SGM Fronreute - SV Maierhöfen/Grünenbach 1-5

Au marcat: Jule Trotzki (min.52) respectiv Yvonne Merath (min.28), Annika Bixenmann (min.45+1), Angelika Zeh (min.77) si Karolin Kuffner (min.80 si min.90)

SV Beuren/Isny - SG Bad Waldsee/SV Reute 1-5

Au marcat: Thea Hengge (min.43) respectiv Laura Wolfgang (min.8, min.77 si min.80), Jana Hengge (min.26) si Lena Maucher (min.53)

FC Scheidegg - SV Baindt nu s-a disputat. 

Echipa SV Maierhöfen/Grünenbach a preluat sefia clasamentului cu 19 puncte dar cu 16 puncte, un joc mai putrin disputat si un golaveraj mai bun, SG Bad Waldsee / SV Reute este pe pozitia secunda a clasamentului...Dan-Aliosa Ulici

ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului sportmacsimsiemotie.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.0 comentarii
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentarii Facebook