10 din/pentru Admiral Bundesliga Österreich...

Interesul pentru fotbalul feminin din Bundesliga Österreich este tot mai mare, asa cum o arata si accesarile directe pe link-urile dedicate articolelor despre etapele din aceasta editie de campionat 2023/2024 si-ajungem cu prezentarea loturilor la FFC Vorderland sau pe numele ei complet, FFC fairvesta Vorderland. 

3/  FFC Vorderland 

Pe numele ei complet, FFC fairvesta Vorderland, este una din ,,tinerele''  echipe din Bundesliga austriaca feminina care-si are sediul in orasul Sulz, echipa care evolueaza sub culorile albastru si alb. 

Echipa este antrenata de austriacul Bernhard Summer.

Lotul echipei FFC Vorderland:

Portari: Janine Koretic, Zoe Steenhuis (Olanda)

Fundasi: Francesca Calò (Elvetia), Sabrina Horvat, Lisa Metzler, Verena Müller, Eleni Rittmann

Mijlocasi: Selina Albrecht, Rebecca Lins, Angelina Maldoner, Emilia Purtscher, Sarah Schneider, Hanna Sophie Sutter, Rieke Tietz (Germania)

Atacanti: Maria Agerholm Olsen (Danemarca), Mia Bertsch, Eileen Campbell, Vera Ellgass (Germania), Sarina Heeb (Elvetia), Julia Kofler, Hannah Fankhauser, Linda Natter


Dan-Aliosa Ulici

ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului sportmacsimsiemotie.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.








0 comentarii
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentarii Facebook