Fete din iarba, campioane peste iarna... Azi campioanele din Regionenliga 6 Württemberg: SV Immenried

Ramanem conectati la fotbalul domnitelor, domnisoarelor si doamnelor din Regionenliga 6 Württemberg si povestim despre SV Immenried, ocupanta primei pozitii in clasament. Echipa din Immenried este pregatita de trainerul Mario Ullrich.

Portar: Selina Frey

Fundasi: Laura John, Sarah Kiene, Annika Neher, Anna-Lena Notz, Leonie Rogg, Nicole Tittel

Mijlocasi: Sophia Bank, Melanie Brack, Julia Fehr, Valentina Kienle, Tamara Neher, Sabrina Rösler, Chiara Schneider, Hanna Straub (capitanul echipei), Lisa Ullmann

Atacanti: Lara Dentler, Tamara Kant, Pia Kling, Verena Wild

Prima echipa a SV Immenriedului, a disputat in aceasta editie de campionat 2023/2024 10 jocuri castigand 8 dintre ele iar in doua a inclinat steagul. Echipa are cel mai productiv atac prin cele 28 goluri marcate, incasand 15... Jocurile din Regionenliga 6 Württemberg se vor relua pe 3 martie 2024 dar echipa lider va redebuta in campionat pe 10 martie cu un joc in deplasare la SGM Eglofs/Heimenkirch/Wohmbrechts.

Pana atunci insa, sa le dorim fetelor campioane ale toamnei-iarna o vacanta placute si sa ne revedem cu bine in 2024!


Dan-Aliosa Ulici

ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului sportmacsimsiemotie.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

0 comentarii
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentarii Facebook