De la judecatorie... cetire! Pam, pam...

Dragilor, si buni dar si rai, precenilor si mai ales mai sogorilor, ca stiti ca pre voi n-am cum sa va uit si va respect cel mai mult, haideti sa va spun repede, ceva proaspat de la tribunal, ca uite cum dom’ judecator a facut dreptate, asa cum v-am spus mai de mult ca avem dreptate si ne-a adus un strop de fericire, acum, la inceput de an...

Toata gasca asta nenorocita si imputita, cu care ne-am pricopsit in aprilie 2022 merita o nuielusa cu M. Cum adica nu stiti cum e aia? E mai scurta si mai groasa decat vestita nuielusa pe care bunul Sf. sau Mos Nicolae o aduce uneori copiilor care, peste an, au mai facut si boroboate.

Imbuibati cu cefe groase, cu burdihanurile umflate, cu cururile late si obrajii rumeni de la prea mult alcool, au scuipat si chiar au vomitat ca sa nu spun ca au borât, de doi ani de zile, pe handbalul romanesc, pe istoria, traditiile si gloria lui si nu fac decat sa-si vada de interesele lor, care mai de care mai meschine, rezumandu-se la promovarea propriilor odrasle si a echipelor pe care le patroneaza sau a celor care le subventioneaza burdihanurile, precum si a yes-menilor de care s-au inconjurat. 

Adunatura asta de prostalani, idioten sau cum vrei sa le spui, nu sunt in stare de nimic bun. Nici macar sa citeasca un statut sau un regulament, darmai sa le respecte si fac prostii si ilegalitati precum respira. Nu vorbim numai de nerespectarea regulamentelor in vigoare, vorbim si de modificarea acestora in timpul desfasurarii campionatelor. Pentru ce? Ca sa-si creeze un avantaj, adica nu numai lor ci si echipei patronate de ei si echipelor care-i sustin. Sau carora MUE PSD si MUE PNL le impun sa sustina niste cioclii si gropari ai handbalului romanesc. In permanenta au dat cu mucii-n fasole si cu regulamentele de gard, ca ce sa niste analfabeti functionali sau ignoranti, care nu au realizat ca de exemplu daca nu se mai cere ambulanta la campionatul de tineret trebuie sa treaca acest lucru in regulamente ca sa stie toate echipele, nu unii sa plateasca ambulanta, la meciuri, si altii nu. Si apoi daca legea sportului spune ca trebuie ambulanta, cine isi asuma responsabilitatea sa decida ca nu trebuie ambulanta? Cine mai Mazilovschi-Tampitzovschi? Tu?

Ei, mai pui de lei, dar acum sa va vad eu, mai pesedeilor si peneleilor, pe unde mai scoateti voi chimesa, cand a venit dom' judecator si le-a dat peste bot una buna si le-a spart, direct in cap, clondirul de mastica, din care se imbuibau spunandu-le direct, dar direct si in direct ca sunt si prosti dar si hoti. Asta pentru ca ma stiti ca eu lucrez cu materialul clientului. Dar pentru cine nu ma crede n-are decat sa verifice hotararea de la fond, din dosarul nr. 19729/3/2023 de la Sectia a-V-a Civila a Tribunalului Bucuresti. Iar pentru cei care nu au timp sa caute, ca poate sunt si de astia, sau oamenii chiar nu au timp de pierdut cu hotii, prostii si banditii, va dau eu dau eu INCHEIERE FINALA (DEZINVESTIRE) NR. 35/INCH/PJ DIN DATA DE 10 Noiembrie 2023. Asta ca sa vada ca nu eu ii fac hoti si prosti ci un judecator de la inaltimea functiei sale si cu tot respectful cuvenit, in momentul in care s-au dus sa-l valideze, ca ales in Consiliul de Administratie pe Manole ot Braila sau Manole ot Tudose PSD, tot cum vreti voi sa-i spuneti. Acelasi Manole care la Pitesti, la celebra sedinta a CA a dat seara o masa la acolitii borcanarului pentru a celebra majoritatea obtinuta sau, credeau ei, consolidata. 

DeciziePavelvsFRH (1).pdf

Eu am taiat de la prima pagina cine a fost destinatarul si cui i-a fost destinata copia deciziei (din respect pentru cei care mi-au trimis decizia). In rest am reprodus integral atat dispozitivul cat si hotararea. Ca sa vedeti si sa puteti citi mai bine toti. Daca va mai aduceti aminte (daca nu va mai aduceti aminte, consultati arhiva Sport MaCSim si Emotie si veti vedea aici https://sportmacsimsiemotie.ro/2022/05/02/ole-ole-sandu-dedu-nu-mai-e-e-esi aici https://sportmacsimsiemotie.ro/2022/05/13/dupa-alegerea-de-stareta-de-la-ferehas-balamucul-continua-jocuri-si-joaca-cu-jocuri-in-cloaca-intr-un-alt-fel-de-troaca), si chiar si in alte articole, va spuneam, imediat dupa Adunarea Generala, ca acest eveniment a fost foarte prost organizat, cu interzicerea participarii presei si a altor oameni interesati din handbal, fara prezentarea Raportului Secretarului General si, in principal, cu minciuna sfruntata a lui Mazilovschi-Prostolovschi-Tampitzovschi, numit temporar (dea Domnul sa fie cat mai scurta numirea) si pe pile in functia de Secreta(u)r General, deh, un betivan numit (de) din gunoi ca noul specialist al noului ferehas, ca Adunarea Generala e de alegeri si nu se poate lua cuvantul pe nicio alta tema. Sau, din gunoi, presul noului ferehas, si-a ales un “consigliere” personal un expert in masluirea alegerilor, (Mircea Burlacu) de nici macar judecatorul, cu puterea lui nu a reusit sa-si dea seama daca la asta a fost prostie sau chiar hotie in numararea voturilor? Puteti citi direct in decizia prezentata mai sus.

Din decizia de mai sus mai aflam ca:

„În primul rând, au fost încălcate prevederile art. 24 din Statutul Federației Române de Handbal, potrivit cărora Adunarea Generală ordinară va fi convocată de către Consiliul de Administrație, prin intermediul Secretarului General al FRH, cu cel puțin 30 de zile înaintea datei fixate pentru desfășurarea ei. Convocarea cuprinde: a) Data, ora și locul desfășurării acesteia; b) Ordinea de zi a Adunării Generale; c) Documentele necesare ce însoțesc aspectele supuse ordinii de zi.
În speța de față, pentru Adunarea Generală din 28.04.2023 s-a realizat o primă convocare, la data de 28.03.2023, indicându-se drept loc de desfășurare Palatul Parlamentului din Mun. București, însă la 21.04.2023 s-a emis o nouă convocare, indicându-se un alt loc de desfășurare al Adunării Generale din 28.04.2023, Școala Primară Spectrum din Mun. București.
Prin urmare, convocarea pentru Adunarea Generală din 28.04.2023 s-a realizat nelegal, cu încălcarea dispozițiilor statutare referitoare la termenul în care trebuie realizată această convocare, potrivit art. 24 din Statut.
Ne aflăm așadar în prezența unei nulități necondiționate de vătămare, întrucât a fost încălcată o condiție extrinsecă a actului dedus judecății. Nulitatea extrinsecă este sancțiunea ce afectează actul juridic civil și este generată de cauze exterioare acestuia. Pe de altă parte, în cazul constatării acesteia, va fi afectat în întregime actul juridic civil, fiind vorba de o nulitate totală.
În al doilea rând, au fost încălcate prevederile referitoare la exercitarea votului în cadrul Adunării Generale și cele ce privesc adoptarea hotărârilor Adunării Generale.
Potrivit art. 27 pct. 1 din Statut, Hotărârile Adunării Generale se adoptă cu jumatate plus unu din voturile valabil exprimate ale membrilor prezenți, iar potrivit art. 21 pct. 1 din Statut, fiecare membru afiliat are dreptul la un vot în cadrul Adunarii Generale.

Tribunalul observă că din mențiunile Procesului-verbal al Adunării Generale din 28.04.2023 rezultă că deși au fost 183 de membri prezenți (fila 21), au fost eliberate 191 de buletine de vot, iar numărul de voturi valabil exprimate a fost superior prezenței înregistrate, respectiv 187 (fila 24 verso).
Această neregularitate constituie o cauză de nulitate virtuală, iar vătămarea produsă ca urmare a vicierii procedurii de vot este evidentă, în condițiile în care rezultatul votului pentru funcția de membru al C.A. a fost unul strâns, cu o diferență de 6 voturi între primele două locuri, iar din actele dosarului instanța nu poate determina cauza neconcordanței expuse, determinarea greșită a prezenței la adunarea generală sau numărarea greșită a voturilor.
În concluzie, Tribunalul reține că Adunarea Generală din 28.04.2023 (în cadrul căreia au fost adoptate modificările actului constitutiv al petentei cu privire la care se solicită înscrierea în Registrul federațiilor) a fost convocată și s-a desfășurat cu încălcarea prevederilor statutare, ceea ce conduce la nelegalitatea Hotărârii nr. 1 a Adunării Generale a Federației Române de Handbal emisă la aceeași dată.”

Revenind, te intreb, mai Mazilovschi-Prostolovschi-Tampitzovschi, de cand se aproba in Adunarea Generala de alegeri descarcarea de gestiune si budget pe anul trecut si propunerea de bugetul pe anul urmator??? Zii mai prostalane sau vrei sa-ti spun prostolovane? Zii mai bujori in obrajori de la alcooli! Ca sa vedeti nulitatea absoluta, constatata de dom’ judecator, acestui “fost mare jucator” despre care unii prieteni si corespondenti imi spun ca el era bun doar de declaritiile la TV, dupa joc. A mai si fost facut mare mincinos de Cornel Otelea, multiplu Campion Mondial cu Romania. La Handbal, mai Prostolovschi, fata de tine care nu te ridici nici macar pana la genunchiul broastei, ca eu cred ca nu stiai.

Si apoi mai apare zabalosu’ de borcanat sef si ne spune ca handbalul romanesc are nevoie de profesionisti si specialisti. Cine sa fie noii specialisti, mai hahalero? Mazilovschi-Prostolovschi-Tampitzovschi, cel stacojiu in obraji de la alcooli? Manole cel “ales” prin hotie si prin furt? Sau celebrul “consigliere” personal al borcanului sef, Mircea Burlacu, care a patronat furtul, era sa scriu miliardului pe care l-a furat banditul de Ilan Şor de la bancile din Republica Moldova, dar nu, nu a miliardului ci a voturilor de la alegerile din aprilie 2023. Asta “consigliaza” el? Va invata cum sa inselati si sa furati la alegeri? Mars mai Din cu expertul tau in hotie d-aicea!  Mai din borcane, il mai si platesti pe asta pentru ca te “consigliaza”? Mai oameni buni, astia care-l aveti angajat ca specialist pe acest Mircea Burlacu, acest prostohot e vicepresedinte BNS, verificati-va buzunarele, ca nu cumva sa va treziti fara maruntis in buzunare, sau verificati si voi legalitatea alegerilor la care a participat, Burlacu asta. Alo, BNS, alo Dumitru Costin, voi vedeti pe cine ati ales vicepresedinte? Voi vedeti pe cine aveti vicepresedinte? Va spun eu, un cetatean invinuit de dom’ judecator care a dat decizia aratata mai sus, cel putin de prostie, daca nu de hotie! Va faceti de ras, cu astfel de personaje, mai BNS. Halal sa va fie, si voua, daca nu luati masuri!

Tot pe linia noilor specialisti necesari si adusi in handbalul romanesc (de) din gunoi se inscrie si noul director al ferehasului si, in acelasi timp si pres al CCD, Vasile Ganiel Dildo, dupa cum am aflat ca i-a spus un contemporan. Fost militioner, actual pensionar special, a fost adus in baza prieteniei cu din borcane, ca sa-i fie slugoi sau sugator, ca doar era sarac si n-avea ce manca pentru ca pensia speciala e mica, dupa budget, coane Fanica, pardon Costica! Cu o facultate de drept, la Ecologie, absolvita pentru ca era militioner si avea nevoie de cunostinte de drept pentru a ocupa fonctii este dovedit incapabil de numarul mare de spete judicate de CCD si modificate de CA (Comisia de Apel), in apel. Cum mama draqului e asta independent si CCD independenta, asa cum scrie in regulamentul CCD, nu stiu. Si nici nu inteleg de ce CA-ul, adica Consiliul de Administratie accepta o asa struţo-camila. Poate doar complicitatea unora ca Liana sau Marius (a se citi Costea si Marocico) sau chiar Cosman, pe care nu-l stiu din handbal si despre care chiar nu stiu ce legatura avea cu handbalul inainte de a fi ales membru in CA, face ca acest CA sa nu poata lua hotararile necesare. Toata lumea imi spune ca aceasta CCD este cea mai proasta (a se citi cea mai slaba) comisie de disciplina din istoria FRH. Eu nu stiu ca nu am o astfel de vechime in handbal, dar rezultatele par sa-mi confirme acest lucru. Nu pot intelege cum oameni cu vechi state de servicii, la CCD, ca Viorel Vicea sau Valerica Dinca se prostitueaza, in ultimul hal, si au ajuns sugatori de plua sau plm pentru o copeica sau doua. Halal sa va fie si voua, mai sugatorilor.

            Tot zabalosul de borcan ne spune ca arbitrajul s-a imbunatatit. Poate in mintea ta cracanata si creata, mai borcane. Tu ai vazut arbitrajul prestart de Gherman si Moldovan la Turda – Steaua? Dar la Deva – Valcea? Doua arbitraje catastrofale, fata de care mesterul viermilor de la Academia de Pulitie n-a luat nicio masura. Poate ca si astuia ii place palinka de Baia Mare sau o avea legaturi stranse cu primarul penal fugar Chereches.

Ca tot veni vorba de seful viemilor sa va mai spun ca fara a fi fost un arbitru mare a fost promovat pe post de “acting head”, adica in traducere libera, actionand ca sef, al CCA vreau sa va mai spun ca acest autoplagiator, care pentru a ocupa o functie (de decan) la Academia de Politie a publicat mai multe articole, cu acelasi subiec si continut, plagiat dupa el insusi, de mai multe ori pentru a realiza numarul de lucrari necesare. Si nu o spun eu ci o spune d-na Sercan care l-a prins cu fofarlica. Drept pentru care Profesorul Coperta sau Comisarul Minolta si-a dat demisia din functia de Decan. Asta-i omul de incredere al zabalosului de Borcan. Si mai vreau sa va spun si altceva. Cica anul trecut cand a fost examen pentru observatori EHF, acest autoplagiator a fost propus de din borcane pe primul loc si Stoia pe locul doi. Cand mama draqului poate sta aceasta nuliate in materie de arbitraj inaintea unei arbitre ca Stoia, care a prestart la Olimpiada, la CM, CE si F4? Numai in mintea unui zabalos ca din borcane! Nu mai vorbesc ca a luat locul, pe deplin meritat al Ciuciulnitei, colega Stoiei si care merita sa fie observator EHF cu mult inaintea unui plagiator si a unei nulitati de arbitru.

Daca tot veni vorba de oamenii noi ai ferehasului din borcane, sa nu-l uitam, sau sa nu-I uitam pe Serbu. Cel mic la CCC, in locul lui Pirvu. Stiti bine ca am criticat mereu prezenta unui arbitru in activitate si la CCC, si la CCA, dar si AJH si chiar la Comisiile de pe plan local. Ca a fost dat jos Pirvu consider ca a fost OK, dar cand a fost numit Serbu am vazut ca am cazut din lac in puţ(ă). De fapt in putul gandirii pentru ca acolo am ajuns. Ca sa va spun una buna, dupa litigiul dintre Olympic RFH si Dinamo, CCC, sub conducerea noului pres Serbu, a dat o decizie de depunctare a lui Dinamo (seniori) cu vreo 10 puncte si apoi in sedinta urmatoare a anulat decizia. Bai Serbu si gasca ta, sunteti seriosi sau sunteti si voi hoti sau prosti? Sau sugeti acadesaua borcanelor?

Serbu cel batran, cel recent operat si cel din pandemie ramolit, din foame de bani, prezent, asa ramolit, la jocuri si carat pe brate de colegi, cel care cerea arbitrilor din spaga lor la meciuri se pare ca a revenit in gratiile borcanului sef, dupa demisia Ciuciulnitei, si, cel putin temporar, va pune umarul la CCOD. Ca tot si-a dorit sa fie delegat la meciuri. Chiar daca-l va cara nevasta cea noua pe brate. Bai CA, voi ce parere aveti?

Dupa ce initial l-a gonit pe Serbu cel batran, pentru ca a facut parte din echipa lui Deduleanu sau Dedulescu, cum vreti sa-i spuneti, acum, cand a vazut ca n-are “oameni specialisti sau profesionisti” si-a amintit ca Serbu e supus si obedient, ca pentru vreo “fonctie” n-are pareri separate sau contrarii si l-a chemat in ajutor. Sigur, fara sa informeze CA-ul sau sa le ceara aprobarea. Dar Serbu cel batran nici nu poate fi membru al CCOD, dar mai sa fie in conducere. De ce? Poi daca n-a dat anul asta examen la Observatori! Si nici nu poate fi chemat acum, in iarna la Kovasno sa dea examen pentru ca atunci ce sa mai spuna Barcan si Ciucan. Ori pe Serbu il aduceti acum de paiaţă si isi va recupera totul de la anul? Deci, bai CA-ule voi ce ziceti? Sau daca noi borcanele suntem sefi facem ce vrem? Ca asa se pare, mai Dinocchio!

Mai vreti exemple de noii specialisti din handbal? Mai avem. Dar mai asteptam.

Acum hai sa va spun o strofa dintr-o poezie, trimisa de oamenii din teritoriu, despre borcan si Mazilovschi:

Luati-va amandoi de mana

Si aruncati-va-n garla

V-ati gasit, v-ati nimerit

Saracia si necazu’

Sa va cuplati era cazu’

Că bine v-ati potrivit!


Si iar incalec pe-o sa, ca v-am spus totul uite asa, nuantat, romantat si pamfletat ca sa nu se lege de mine vreo nulitate absoluta sau un plangacios care n-are specialisti. Nu va tot amenint eu ca ,,Ochii care nu se vad, din Germanika chiar va vad!''? Tineti minte cuvintele lui Aliosa ca na, nu-i can can deci... pam, pam...


Dan-Aliosa Ulici

ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului sportmacsimsiemotie.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.


0 comentarii
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentarii Facebook