10 din/pentru Admiral Bundesliga Österreich...

Interesul pentru fotbalul feminin din Bundesliga Österreich este tot mai mare, asa cum o arata si accesarile directe pe link-urile dedicate articolelor despre etapele din aceasta editie de campionat 2023/2024 si-ajungem cu prezentarea loturilor la Austria Wien.

Pe numele ei complet, alb-violetele de la Fußballklub Austria Wien isi disputa meciurile pe Sportplatz Union Landhaus, un stadion cu o capacitate de 1 000 de locuri.

De 7 X castigatoare a Bundesligii austriece, de 11 X castigatoare a Cupei Austriei, Austria Viena are un lot coordonat de antrenorul Stefan Kenesei.

Dar iata cum arata lotul echipei din capitala Austriei:

Portari: Emma Eichberger, Larissa Haidner, Nadine Hinterberger, Sandrine Neidhardt

Fundasi: Yasmin Fellner, Jacqueline Hajek, Sophie Rapf, Katharina Schiechtl, Louise Schöffel, Yvonne Weilharter, Alexandra Wölkart

Mijlocasi: Jasmin Biblekaj, Klara Lukic, Vanessa Šabanović (Austria si Bosnia & Hertegovina), Antea Batarilo (Austria si Croatia), Dominique Bruinenberg (Olanda), Lea Mauly, Anna Schorn, Paula Schwaninger, Lena Triendl, Laura Wurzer

Atacanti: Cynthia Adamu, Vanessa Rauter (Austria si Slovacia), Stefanie Schneeberger, Verena Volkmer  (Germania), Alisa Ziletkina (Austria si Lituania)

Cu 9 goluri marcate (doua de la 11m) germanca Verena Volkmer este cea mai prolifica marcatoare a echipei, urmata de Yvonne Weilharter cu 3 reusite. Cu cele 9 goluri reusite, Verena Volkmer este de fapt lider in clasamentul marcatoarelor din Admiral Bundesliga Österreich.

Dupa disputarea jocurilor din turul editiei 2023/2024, tanara echipa vieneza se afla in clasament pe pozitia a V-a, cu 4 victorii, un egal si 4 infrangeri, 13 puncte, 25 goluri marcate si 14 primite. In primul joc al anului, in etapa cu numarul 10, echipa din Viena se va deplasa pe 17 martie pe terenul liderului,  SKN St. Pölten...


Dan-Aliosa Ulici

ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului sportmacsimsiemotie.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.


0 comentarii
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentarii Facebook