4 echipe de fotbal de top prezente la Memorialul ,,Dan Firiteanu'' acasa in Valea Domanului!

Initial, s-a vrut... ,,Va fi o zi dedicata sportului, intr-un cadru familiar, restrans, alaturi de sportivi, elevi si tehnicieni din fotbal care l-au cunoscut pe tatal nostru si care, la fel ca el, au iubit fotbalul si si-au dedicat ani din viata lor acestui sport...`` ziceau cei din Familia Firiteanu...

Numai ca, nea Dan, vecinu', sau pentru multi profesor doctor Dan Firiteanu, merita mai mult decat ceva discret, pentru ca, in fotbalul din Banatul montan, si/sau daca vreti, fotbalul romanesc, Dan Firiteanu este  un nume! Nu discutam la timpul trecut pentru ca nu avem cum sa facem asta... Asadar... 

 Pe data de 15 iunie 2024, in Banat la noi acasa, la Resita, sus, in Valea Domanului, pe stadionul ,,Mircea Chivu'', va fi organizat turneul de fotbal  in memoria profesorului doctor Dan Firiteanu, unul dintre cei mai apreciati tehnicieni care au activat in fotbalul banatean. Evenimentul se va desfasura  in incinta stadionului ,,Mircea Chivu'',  intre orele 09:30 si 14:30, cu sprijinul conducerii CSM Resita, unde profesorul Dan Firiteanu a avut nu mai putin de sapte mandate in conducerea rossonerilor.       In cadrul memorialului se vor intrece patru echipe de copii generatia 2011 ale cluburilor CSM Resita, AS Mundo Resita, Poli Timisoara si Corvinul Hunedoara. 

Pe langa turneul junilor fotbalisti, se va disputa un joc demonstrativ ,,Old Boys'',  la care vor participa atat fosti jucatori si elevi formati de domn' profesor Firiteanu cat si fosti colegi, lor alaturandu-se si fiul regretatului profesor Firiteanu.

Evenimentul de la Resita va fi unul plin de emotii si Fair Play, prof.dr. Dan Firiteanu fiind omul de fotbal care a format si antrenat generatii intregi, transmitand elevilor sai acest spirit de corectitudine si excelenta in sport...


Dan-Aliosa Ulici 

ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului sportmacsimsiemotie.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.


7 comentarii
  • FanMetalulResita

    Eu am tot zis-o. Nea Dan a fost, este și o sa fie mult timp înainte cel mai tare ziarist. Dacă nea Dan din Germania ne da știri din Reșița, ma întreb cam ce fac ăștia de se cred ziaristi? Vai de mama voastră ziaristi de doi lei.

  • Nicu Trut

    Mulțumim domului ziarist!

  • Gavrila Eduard

    Parcă esti în Germania nea Dane. Cum sa dai asa știre și stiristii din Reșița matale habar n-au de eveniment? Asta înseamnă să ai valoare. Respect nea Dane.

  • Windt

    Eu nu înțeleg ceva. Cum mama lui proces verbal nu iti propune niciun oficial de la CSM RESITA sa te întorci în țară și sa iti dea de lucru în cadrul clubului? Fotograf bun ești, de scris scrii si-o faci intr-un fel unic, etcetera.

  • Fanfaraegal

    Scri rar în ultima vreme, mai mult despre sporturile din Austria și Germania, dar când dai cate una românească, chiar o dai.

  • Mariana Neamț

    Ce frumos ati scris!

  • Emil Popovici

    Ar fi trebuit sa vină cu ceva ofiterul de presă al clubului CSM Resita. Sau si ea și taica'su doar iau de-acolo?

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentarii Facebook